Opdracht 2: Pffff, volhouden !?!

Opdracht 2: Pffff, volhouden !?!

Paragraaf voortgang:

Leuk om ergens aan te beginnen, maar volhouden pfff…..

Wat kun je doen als het onderweg even lijkt of alles tegenzit. Je hebt niet het idee dat je echt vooruit gaat.

Ga dan eens aan de slag met de volgende tips:

  1. Maak hele concrete afspraken met jezelf. Wat wil je wanneer hebben bereikt? Loop je ergens mee vast, dan heb je de mogelijkheid om jouw vraag in te brengen in de Facebook groep. Je kunt ook aan ons een rechtstreekse vraag stellen. We zullen je op de hoogte houden in de Facebook groep, wanneer we ons spreekuur organiseren voor vragen.  
  2. Als het goed is heb je inmiddels iemand in je omgeving gevonden. Kijk eens wat je buddy kan betekenen om het vol te houden. 
  3. Maak met jezelf afspraken over kleine beloningen onderweg. Deze moeten natuurlijk niet al te duur zijn, maar kies leuke beloningen uit waar je echt van kan genieten.
  4. Kijk eens achterom. Kijk naar waar je bent begonnen. Je zult zien dat je nu al veel verder bent dan het punt waarop je startte. Dat je nog niet alles hebt bereikt, wil niet zeggen dat er nu nog geen verbetering is.
  5. Blijf gewoon onderweg gaan. Al is de weg die je aflegt dan je had gedacht, dat wil nog niet zeggen dat je je doelen niet kunt bereiken. Zet gewoon je ene been voor het andere en je zult zien dat er beweging ontstaat. Zo bereik je stap voor stap je doelen.

Heel veel succes!

Ga nu de komende maand hiermee aan de slag. Over een maand ontvang je van ons de laatste les.